AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine güzel söz söylemek

Kahve falında birine güzel söz söylemek

Kahve falında birine güzel söz söylemek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, başarı ve zafer kazanacağına, geçim kaygısı duymayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında birine güzel söz söylemek gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilirsiniz veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında güzel söz söylemek mal ve mülk sahibi olunacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine güzel söz söylemek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine işaret eder.

Kahve falında birine söz söylemek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında söz söylemek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında birisine söz söylemek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında büyülü sözler söylemek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında dini sözler söylemek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, küs arkadaşların barışacağına delalet eder.

Kahve falında kulağa söz söylemek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir