AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine söz söylemek

Kahve falında birine söz söylemek

Kahve falında birine söz söylemek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında birine söz söylemek gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin planlarınızı yerine getirmeniz, özel birisini memnun etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında birine güzel söz söylemek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında söz söylemek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel söz söylemek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dini sözler söylemek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyülü sözler söylemek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına işaret eder.

Kahve falında kulağa söz söylemek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisine söz söylemek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine söz söylemek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir