AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel söz söylemek

Kahve falında güzel söz söylemek

Kahve falında güzel söz söylemek yoksulluğa, kime danışacağını bilemez olacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, maddi olarak zarar edileceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel söz söylemek gördüyseniz:

  • İfade eksikliği görülebilir.

Kahve falında birine güzel söz söylemek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel söz söylemek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında söz söylemek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kulağa söz söylemek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisine söz söylemek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında birine söz söylemek aile işlerinin başına geçeceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dini sözler söylemek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyülü sözler söylemek bir işe soyunacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir