AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyüklü küçüklü balık görmek

Kahve falında büyüklü küçüklü balık görmek

Kahve falında büyüklü küçüklü balık görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, görmediği yerlere gideceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında büyüklü küçüklü balık gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkileriniz uyumludur.

Kahve falında büyük küçük balıklar görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük ve küçük balık görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük balığın küçük balığı yediğini görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyüklü küçüklü balık görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında küçük büyük balık görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük küçük balık görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında küçük ve büyük balık görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük ve küçük abdest yapmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir