AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük balığın küçük balığı yediğini görmek

Kahve falında büyük balığın küçük balığı yediğini görmek

Kahve falında büyük balığın küçük balığı yediğini görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına inanılır.

Kahve falında büyük balığın küçük balığı yediğini gördüyseniz:

  • Yakalayacağınız bazı fırsatlar ya da olanaklar oldukça parlak görünüyor.

Kahve falında büyük balığın küçük balığı yediğini görmek makam ve rızık sağlayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında büyük küçük balıklar görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük ve büyük balık görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet eder.

Kahve falında küçük büyük balık görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ve küçük balık görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında büyüklü küçüklü balık görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük küçük balık görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında büyük balık yediğini görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir