AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük ve büyük balık görmek

Kahve falında küçük ve büyük balık görmek

Kahve falında küçük ve büyük balık görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında küçük ve büyük balık gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.

Kahve falında büyüklü küçüklü balık görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük balığın küçük balığı yediğini görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük küçük balık görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük ve büyük balık görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük küçük balıklar görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük büyük balık görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük ve küçük balık görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine inanılır.

Kahve falında küçük büyük altın görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir