AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük küçük balıklar görmek

Kahve falında büyük küçük balıklar görmek

Kahve falında büyük küçük balıklar görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük küçük balıklar gördüyseniz:

  • Belli bir konunun size sıkıntı yaratacağını düşünen kişileri, sizin için hiçbir sıkıntı olmadığını beyan ederek şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında büyüklü küçüklü balık görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, hayatının da kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında küçük ve büyük balık görmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, emeklerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında büyük ve küçük balık görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük küçük balık görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında küçük büyük balık görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük balığın küçük balığı yediğini görmek kurulu düzenin bozulacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük küçük balıklar görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir küçük bir büyük yılan görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir