AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ve küçük balık görmek

Kahve falında büyük ve küçük balık görmek

Kahve falında büyük ve küçük balık görmek yükseleceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, anne baba duaları alınacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında büyük ve küçük balık gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararları veya yaptığınız bir seçimi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında büyüklü küçüklü balık görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında küçük büyük balık görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük ve büyük balık görmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, helal ekmek yeneceğine işaret eder.

Kahve falında büyük küçük balıklar görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük ve küçük balık görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük balığın küçük balığı yediğini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük küçük balık görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sağlığının geri geleceğine yorulur.

Kahve falında büyük bir insanı küçük görmek huzur içinde yaşayacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir