AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük küçük balık görmek

Kahve falında büyük küçük balık görmek

Kahve falında büyük küçük balık görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ortak edineceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük küçük balık gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya işle ilgili bir planınızı bir sonraki aşamaya taşımak için yeni kavramlar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında büyük küçük balık görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında küçük ve büyük balık görmek işinde çok ilerleyeceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında büyük balığın küçük balığı yediğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına inanılır.

Kahve falında küçük büyük balık görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına inanılır.

Kahve falında büyük küçük balıklar görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük ve küçük balık görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyüklü küçüklü balık görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir