AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin ağacında zeytin görmek

Kahve falında zeytin ağacında zeytin görmek

Kahve falında zeytin ağacında zeytin görmek beklentilerine ulaşacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, doğru yolu bulacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin ağacında zeytin gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımınız üzerine yapılacak konuşmalar, tarzınız olmamasına rağmen zaman ayırmayı gerektirebilir.

Kahve falında evin içinde zeytin ağacı görmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, dertlerine çare bulacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin ağacı dikmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin ağacının yıkıldığını görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan zeytin toplamak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin ağacı tarlası görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, işe ve aşa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan zeytin yemek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin ve ağacı görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir