AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin ağacı ekmek

Kahve falında zeytin ağacı ekmek

Kahve falında zeytin ağacı ekmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında zeytin ağacı ekmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini organize etme yeteneğiniz sizi bile şaşırtabilir.

Kahve falında zeytin ağacı ekmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında zeytin ağacı tarlası görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin ağacı dikmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında zeytin ağacı görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına delalettir.

Kahve falında zeytin ağacının yandığını görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında zeytin ve ağacı görmek üzerinde kafa yoracağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin yemek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin toplamak birçok engelin aşılacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir