AnaSayfa / Genel / Kahve falında zatın elini öpmek

Kahve falında zatın elini öpmek

Kahve falında zatın elini öpmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, sadece kendisini düşüneceğine delalettir.

Kahve falında zatın elini öpmek gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı belirlemeniz gerekiyor.

Kahve falında büyük bir zatın elini öpmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, belalardan korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, engel teşkil edeceğine tabir olunur.

Kahve falında veli bir zatın elini öpmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında zatın elini öpmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına yorulur.

Kahve falında bir zatın elini öpmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında önemli zatları görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kendi bildiğini okuyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında önemli bir zat görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük zatların mezarını görmek hayırlı işlere girileceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir