AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük zat görmek

Kahve falında büyük zat görmek

Kahve falında büyük zat görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük zat gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler için aşırı harcamalarda bulunmanız eleştiri sebebi olabilir.

Kahve falında büyük zatın mezarını görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek işlerinin kolaylaşacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir zat görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir zatın öldüğünü görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, aylık gelirinin artacağına delalettir.

Kahve falında büyük zatların mezarını görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında büyük zat mezarı görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir zatın elini öpmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir zatı görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir