AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir zatın elini öpmek

Kahve falında bir zatın elini öpmek

Kahve falında bir zatın elini öpmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hem işinde başarılı olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, ticaretin açılacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çok büyük yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir zatın elini öpmek gördüyseniz:

  • Yardım almanız gereken yerleri belirlerseniz, kendinize ayıracak zamanınız fazlalaşabilir.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, önemli bir şahsiyet olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında veli bir zatın elini öpmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında zatın elini öpmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında bir zatın elini öpmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir zatın elini öpmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir zatı görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ulu zat görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sağlam bir kariyer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında zat görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, korkularının sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir