AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir zat görmek

Kahve falında büyük bir zat görmek

Kahve falında büyük bir zat görmek zafer elde edeceğine, yeteneklerini geliştirmeye, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, bolluk içinde yaşanacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir zat gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında büyük zat mezarı görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, yokluk içine gireceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir zatın elini öpmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük zatın mezarını görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük bir zatın öldüğünü görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük zat görmek haksızlığa uğranacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına işarettir.

Kahve falında büyük bir zat görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına delalettir.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında büyük zatların mezarını görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, rızkının çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir