AnaSayfa / Genel / Kahve falında veli bir zatın elini öpmek

Kahve falında veli bir zatın elini öpmek

Kahve falında veli bir zatın elini öpmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, kalbinin küt küt edeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında veli bir zatın elini öpmek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız işler veya değişiklikler stresinizi azaltmanızı sağlayabilir.

Kahve falında veli bir zatın elini öpmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında veli zat görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir velinin elini öpmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacı bektaşi veli görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Kahve falında veli görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hacı bayram veliyi ziyaret etmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir veli görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında hacı bektaş veli görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir