AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yeşil karpuz görmek

Kahve falında büyük yeşil karpuz görmek

Kahve falında büyük yeşil karpuz görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret eder.

Kahve falında büyük yeşil karpuz gördüyseniz:

  • Beli engellerle karşılaşmak istemiyorsanız, kurallara uymanız gerekiyor.

Kahve falında büyük yeşil karpuz görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük karpuzlar görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük karpuz taşımak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında büyük karpuz kesmek maddi olanakların artacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında büyük karpuz yemek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalettir.

Kahve falında büyük bir karpuz görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil karpuz görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil karpuz yemek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir