AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük karpuz kesmek

Kahve falında büyük karpuz kesmek

Kahve falında büyük karpuz kesmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük karpuz kesmek gördüyseniz:

  • Olaylara dahil olup olmamak istediğiniz konusunda daha fazla düşünmelisiniz.

Kahve falında büyük karpuz kesmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına işarettir.

Kahve falında kelek karpuz kesmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, işinde verimsiz olacağına yorulur.

Kahve falında bıçakla karpuz kesmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz kesmek sorunlarını çözebileceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında karpuz kesmek ve yemek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir karpuz görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük karpuzlar görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük karpuz taşımak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir