AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük karpuz yemek

Kahve falında büyük karpuz yemek

Kahve falında büyük karpuz yemek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, amacına ulaşabileceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında büyük karpuz yemek gördüyseniz:

  • İnançsal veya politik tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında büyük karpuz yemek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, arabuluculuk yapılacağına işaret eder.

Kahve falında büyük karpuz kesmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük bir karpuz görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı alamet eder.

Kahve falında büyük karpuzlar görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında büyük yeşil karpuz görmek bol hayır duası alınacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük karpuz taşımak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Kahve falında küçük karpuz yemek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı karpuz yemek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, makamından olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir