AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil karpuz yemek

Kahve falında yeşil karpuz yemek

Kahve falında yeşil karpuz yemek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil karpuz yemek gördüyseniz:

  • Sizin ya da karşınızdaki kişilerin kayıtsız kalmaları durumunda tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil karpuz yemek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kabuklu karpuz görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil karpuz görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil karpuz görmek sevinçli haberlere, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında içi yeşil karpuz görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında karpuzun içini yeşil görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle karpuz yemek hayırlı ve güzel olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı karpuz yemek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir