AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir karpuz görmek

Kahve falında büyük bir karpuz görmek

Kahve falında büyük bir karpuz görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında büyük bir karpuz gördüyseniz:

  • Herkese uyum sağlamaya veya diğerlerinin yolundan gitmeye çalışarak tartışmalardan kaçınıyor olabilirsiniz.

Kahve falında büyük karpuz yemek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük karpuz taşımak iyi bir zanaatkar olunacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük karpuz kesmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine delalettir.

Kahve falında büyük karpuzlar görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir karpuz görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük yeşil karpuz görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında kavun karpuz satmak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz ve üzüm görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, işlerin günden güne açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir