AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil karpuz görmek

Kahve falında yeşil karpuz görmek

Kahve falında yeşil karpuz görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil karpuz gördüyseniz:

  • Gereksiz sorularla çevrenizi bezdirmekten kaçının.

Kahve falında yeşil karpuz görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük yeşil karpuz görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karpuzun içini yeşil görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kabuklu karpuz görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil karpuz yemek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında içi yeşil karpuz görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuzun kırıldığını görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelek karpuz görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir