AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük karpuzlar görmek

Kahve falında büyük karpuzlar görmek

Kahve falında büyük karpuzlar görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında büyük karpuzlar gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şakalar çok fazla ciddiye alınıyor.

Kahve falında büyük karpuz yemek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük karpuz kesmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir karpuz görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük karpuzlar görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında büyük karpuz taşımak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil karpuz görmek zenginliği bulacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz peynir görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalet eder.

Kahve falında karpuz ekmek yemek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir