AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk kaplumbağa görmek

Kahve falında yeşil renk kaplumbağa görmek

Kahve falında yeşil renk kaplumbağa görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, karşılığını bulacağına, kurtuluşa ereceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil renk kaplumbağa gördüyseniz:

  • Öz eleştiri yapmanız durumunda, bazı problemlerin çözümü ya da bazı işlerin halledilmesi için iş birliği yapma ya da destek bulma olanağı bulabilirsiniz.

Kahve falında yeşil renk kaplumbağa görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında renkli kaplumbağa görmek rahata kavuşacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında yeşil kaplumbağa görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında küçük yeşil kaplumbağa görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına alamet eder.

Kahve falında yeşil büyük kaplumbağa görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil su kaplumbağası görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil kaplumbağa görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil renk ayakkabı giymek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir