AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir insanı küçük görmek

Kahve falında büyük bir insanı küçük görmek

Kahve falında büyük bir insanı küçük görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, işlerin yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında büyük bir insanı küçük gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ilginizi çekebilir.

Kahve falında büyük bir insanı küçük görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, anne babaya müjde verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük insanı küçük görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına yorulur.

Kahve falında küçük ve büyük fare görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük ve büyük köpek görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine işaret eder.

Kahve falında büyük birinin küçüklüğünü görmek elindekileri de alıp götüreceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir küçük bir büyük yılan görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında küçük büyük altın görmek yeniden bir araya geleceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük balığın küçük balığı yediğini görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir