AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında büyük topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında büyük topuklu ayakkabı görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı konularda önünüze geçebilmek veya amaçlarınıza ulaşmanızı engellemek imkansız gibi görünüyor.

Kahve falında büyük topuklu ayakkabı görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük topuklu ayakkabı giymek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek çalışmalarının takdir edileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine inanılır.

Kahve falında renkli topuklu ayakkabı görmek hata yapılacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen kadın görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, hayırlı işlerde yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı giymek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabıyla düşmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı giydiğini görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir