AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu ayakkabı giyen kadın görmek

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen kadın görmek

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen kadın görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, güç ve para kaybedeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, umutsuzluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen kadın gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla uğraşmanız gerekebilir, ani kararlar almaktan da kaçınılmasında fayda var.

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen kadın görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topuklu kadın ayakkabısı görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı giymek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir