AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında renkli topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında renkli topuklu ayakkabı görmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına alamet eder.

Kahve falında renkli topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantrasyon sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında renkli topuklu ayakkabı görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı almak yüklü miktarda kazanç getireceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına inanılır.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, meşakkate düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ince topuklu ayakkabı giymek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü topuklu ayakkabı görmek şeref ve rütbeye, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir