AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu ayakkabıyla düşmek

Kahve falında topuklu ayakkabıyla düşmek

Kahve falında topuklu ayakkabıyla düşmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabıyla düşmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi tanımlayarak, nelerin ya da hangi yolların sizi istediğiniz şeye taşıyacağını bulabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında topuklu ayakkabıyla düşmek kısmetsizlik yaşayacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulur.

Kahve falında topuklu kadın ayakkabısı görmek rakipleri mağlup edeceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına alamet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı giymek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek üzüntülerinin biteceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırıldığını görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen birini görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı almak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, iyi konumlara geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir