AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı giymek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sorunların çözüm bulacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi doğru yönetmeniz gerekiyor.

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı giymek çoluk çocuğa karışacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı giymek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı topuklu giymek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işaret eder.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı giymek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına yorulur.

Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı giymek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir