AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük terlik görmek

Kahve falında büyük terlik görmek

Kahve falında büyük terlik görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük terlik gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yük yükleniyor olabilirsiniz.

Kahve falında büyük terlik giymek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük terlik görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulur.

Kahve falında sarı renk terlik görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kopuk terlik görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında naylon terlik giymek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terlik bulmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında bayan terliği görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir