AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik bulmak

Kahve falında terlik bulmak

Kahve falında terlik bulmak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, emeklerinin heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında terlik bulmak gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmenin türlü yolları var, illa para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında terlik bulmak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, en yüksek makamlara oturacağına yorulur.

Kahve falında kaybolan terliği bulmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında terlik kaybetmek ve bulmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında terlik kaybedip bulmak yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına tabir olunur.

Kahve falında terlik aldığını görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine alamet eder.

Kahve falında ev terlik görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine terlik almak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağına terlik giymek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir