AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopuk terlik görmek

Kahve falında kopuk terlik görmek

Kahve falında kopuk terlik görmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kopuk terlik gördüyseniz:

  • Düşüncesiz hareketleriniz sizi sıkıntıya sokabilir.

Kahve falında kopuk terlik görmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kopuk kafa görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kopuk parmak görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında başı kopuk inek görmek muradınıza ereceğinize, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında başı kopuk bebek görmek zorlukların baş göstereceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafası kopuk bebek görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kopuk zincir görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kopuk ayak görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir