AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah terlik giydiğini görmek

Kahve falında siyah terlik giydiğini görmek

Kahve falında siyah terlik giydiğini görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine işarettir.

Kahve falında siyah terlik giydiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi sıkıntıya sokmayacak kadar fedakarlık etmelisiniz.

Kahve falında siyah terlik giydiğini görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında siyah terlik giymek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine inanılır.

Kahve falında siyah erkek terliği görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah terlik vermek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına delalettir.

Kahve falında siyah ev terliği görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete delalettir.

Kahve falında siyah terlik görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına inanılır.

Kahve falında siyah terlik kaybetmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah topuklu terlik görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir