AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde kaplumbağa görmek

Kahve falında suyun içinde kaplumbağa görmek

Kahve falında suyun içinde kaplumbağa görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kötü günler yaşayacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kaplumbağa gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizinle ilgisi olmayan konuşma ya da tavırları bile üzerinize alarak üzülmeniz ya da moralinizi bozmanız mümkündür.

Kahve falında su içinde kaplumbağa görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde kaplumbağa görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında denizin içinde kaplumbağa görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde kaplumbağa görmek sağlam bir kariyer edineceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz içinde kaplumbağa görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında su kaplumbağası yakalamak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında su kaplumbağasının çoğaldığını görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, sevdiklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su kaplumbağası öldürmek attığı adımların boşa gideceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir