AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük siyah öküz görmek

Kahve falında büyük siyah öküz görmek

Kahve falında büyük siyah öküz görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah öküz gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler için takdir veya destek beklemeniz hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir.

Kahve falında büyük siyah öküz görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında büyük boynuzlu öküz görmek yolunda gideceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük öküz görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük öküz görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, yeni bir çevre edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah öküz görmek elinin darlığa düşeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah öküz sürüsü görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine delalettir.

Kahve falında siyah öküze binmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, gururlandıracak işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında büyük siyah ayı görmek müjdeli haberler alacağına, büyük mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir