AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük boynuzlu öküz görmek

Kahve falında büyük boynuzlu öküz görmek

Kahve falında büyük boynuzlu öküz görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, saygınlığının da artacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük boynuzlu öküz gördüyseniz:

  • Evinizde bazı küçük sorunlar olabilir.

Kahve falında büyük boynuzlu öküz görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, tamamlanmadan kalacağına delalet eder.

Kahve falında öküz boynuzu görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öküzden boynuz yemek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında boynuzlu öküz görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında tek boynuzlu öküz görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük boynuzlu geyik görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük boynuzlu hayvan görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına delalettir.

Kahve falında büyük boynuz görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir