AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah öküz sürüsü görmek

Kahve falında siyah öküz sürüsü görmek

Kahve falında siyah öküz sürüsü görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, büyüleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında siyah öküz sürüsü gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularla ilgili girişimlerinizi daha fazla bekletemeyebilirsiniz.

Kahve falında siyah öküz sürüsü görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inek öküz sürüsü görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, evlat sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü öküz görmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküz sürüsü görmek daima önüne bakacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah öküz görmek ümitlerinin son bulacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah öküz görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah öküze binmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah köpek sürüsü görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir