AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah öküz görmek

Kahve falında siyah öküz görmek

Kahve falında siyah öküz görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, hedeflerini tutturacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında siyah öküz gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin kendi kafasında bazı planları olabilir.

Kahve falında siyah öküz sürüsü görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah öküz görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında siyah öküze binmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah öküz görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında öküzden süt sağmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında öküzle boğuşmak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öküzlerin dövüştüğünü görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, kendisini korumaya alacağına işarettir.

Kahve falında çok büyük öküz görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir