AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük öküz görmek

Kahve falında büyük öküz görmek

Kahve falında büyük öküz görmek garanti olacak bir yer edineceğine, ortalığın karışacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında büyük öküz gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan, size baskı kurmaya çalışan ya da sizinle ilgisi olmayan ek sorumluluklar yükleyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında büyük öküz görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında büyük boynuzlu öküz görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük siyah öküz görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük öküz görmek barış için adım atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş öküz görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işarettir.

Kahve falında öküz veya inek görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yabani öküz görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında öküzün eve girdiğini görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir