AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah öküze binmek

Kahve falında siyah öküze binmek

Kahve falında siyah öküze binmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, verimliliğinin artacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah öküze binmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları dilediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

Kahve falında siyah öküze binmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öküzün üstüne binmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına yorulur.

Kahve falında öküze binmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öküz arabasına binmek yüceltileceği sözler duyacağına, kazancın katbekat artacağına işaret eder.

Kahve falında siyah öküz sürüsü görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında siyah öküz görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah öküz görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah araba binmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir