AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük siyah ayı görmek

Kahve falında büyük siyah ayı görmek

Kahve falında büyük siyah ayı görmek söz sahibi olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında büyük siyah ayı gördüyseniz:

  • Pek çok konuda doğru yönde ilerliyorsunuz.

Kahve falında büyük siyah ayı görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında büyük ayı yıldızı görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz büyük ayı görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına alamet eder.

Kahve falında büyük ayı yıldızını görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok büyük ayı görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına alamet eder.

Kahve falında büyük ayı görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük ayı takım yıldızı görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir ayı görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir