AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük siyah fare görmek

Kahve falında büyük siyah fare görmek

Kahve falında büyük siyah fare görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, bazı adımlar atacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında büyük siyah fare gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya birlikte yaşadığınız kişilerde değişikliklik yapmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında siyah büyük fare görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında büyük siyah fare görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına yorulur.

Kahve falında büyük siyah bir fare görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş büyük fare görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir fare görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinde büyük fare görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz fare görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir