AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde büyük fare görmek

Kahve falında evinde büyük fare görmek

Kahve falında evinde büyük fare görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine işarettir.

Kahve falında evinde büyük fare gördüyseniz:

  • Farklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında evinde büyük fare görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına tabir olunur.

Kahve falında farenin büyüğünü görmek büyük bir karar verileceğine, hayır ve bereketin artmasına delalet eder.

Kahve falında büyük fareden korkmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine inanılır.

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir fare görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz büyük fare görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında büyük fare yakalamak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında çok büyük fare görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir