AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğun sis görmek

Kahve falında yoğun sis görmek

Kahve falında yoğun sis görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, işlerindeki karın artacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına yorulur.

Kahve falında yoğun sis gördüyseniz:

  • Sizi mücadele ya da rekabet ortamlarına çeken kişileri saf dışı bırakabilir veya maddi manevi veya fiziksel anlamda size iyi gelecek fırsatlar yakalayabilir ya da olanaklara kavuşabilirsiniz.

Kahve falında yoğun sis görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını yoğun bakımda görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu yoğun bakımda görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında yoğun kar yağdığını görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında yoğun yağmur görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında iş yoğunluğu görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında yoğun bakımda yattığını görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında babasını yoğun bakımda görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir