AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük simit görmek

Kahve falında büyük simit görmek

Kahve falında büyük simit görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, kötü sözler duyulacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük simit gördüyseniz:

  • Düşünmeden atabileceğiniz bir imza zamanla karşınıza büyük bir zorluk ya da engel olarak çıkabilir.

Kahve falında büyük simit görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle simit yemek sevinçli ve güzel bir haber almaya, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında simitçiden simit almak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simit dükkanı görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında çekirdekli simit görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simit bölüşmek zor durumda kalınacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında simit aldığını görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında susamlı simit almak yolunun açık olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir