AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit aldığını görmek

Kahve falında simit aldığını görmek

Kahve falında simit aldığını görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında simit aldığını gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştıran, problem yaratan ya da size yük olan şeylerden kurtularak daha rahat ilerleme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında simit aldığını görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında simit kırıntısı görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflü simit yemek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında simitçi olmak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye simit vermek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında ekmek simit görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine inanılır.

Kahve falında çekirdekli simit görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında taze simit görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir