AnaSayfa / Genel / Kahve falında susamlı simit almak

Kahve falında susamlı simit almak

Kahve falında susamlı simit almak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında susamlı simit almak gördüyseniz:

  • Sosyalleşme çabası içindeyken, size ait olmayan işlere talip olmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında simit ve susam görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında susamlı simit görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, külfetinin ve yükünün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında susamlı simit almak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine delalettir.

Kahve falında susamlı simit yemek büyük fırsatlar yakalayacağına, yetkili bir göreve atanacağına delalet eder.

Kahve falında simit susamı görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, elindekileri de kaptıracağına yorulur.

Kahve falında susamış birine su vermek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında susam görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında kavrulmuş susam yemek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, üzüleceğine, yıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir