AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük silahla ateş etmek

Kahve falında büyük silahla ateş etmek

Kahve falında büyük silahla ateş etmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük silahla ateş etmek gördüyseniz:

  • Hafife almaya bağlı ya da finansal sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük silahla ateş etmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edildiğini görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalet eder.

Kahve falında silahla ateş eden birini görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, takdir edilen kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında silahla ateş ettiğini görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında üzerine silahla ateş edildiğini görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında silahla ateş edilmesi görmek sağlık ve şifa bulacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işarettir.

Kahve falında silahla ateş görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında otomatik silahla ateş etmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir