Kahve falında silahla ateş görmek

Kahve falında silahla ateş görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına delalettir.

Kahve falında silahla ateş gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalarınızı veya diğer kişilerin başarısızlıklarını hatırlayarak dersler çıkartabilirsiniz.

Kahve falında silahla havaya ateş edildiğini görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında silahla havaya ateş etmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında büyük silahla ateş etmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, gelirinin artacağına alamet eder.

Kahve falında silah ateş etmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine alamet eder.

Kahve falında ateşlenen silah görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla ateş edilmesini görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla ateş eden birini görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top